Østsiden 2- Idd

27.09.2015

Kampen starter i ett høyt tempo. Guttene fra Idd prøver å gå ut høyt og presse gode motstandere så de ikke skal få altfor god tid, men blir ofte spilt lavere i banen enn man ønsker. Men de gangene Idd klarte å bryte høyt var de livsfarlige. første sjanse ble skapt ved Chresta og Daniel. Idd får bruddet høyt i banen. Chresta kommer alene med keeper og en forsvarspiller, ballen blir spilt på tvers, men touchet til Daniel er dessverre  for drlig og han blir taklet.

Overgang nr 2 kommer ved Polly som stjeler ballen høyt på en dårlig tversoverpasning. Han dribler seg forbi 2 spillere og setter ballen i krysstolpen og ut. Veldig nære her og Idd har en veldig god periode. 

Rett før pause før Øssia sin sjanse på ett gjennomspill. Angriperen kommer alene med Marius litt skrått, men Marius gjør seg stor og redder skuddet enkelt. 0-0 til pause.

2 omgang starter slik som første. Men Øssia har litt mer ball og Idd blir enda lavere i banen. Midtveis i omgangen stjeler Oscar ballen på utsiden av egen 16 meter. Han tar med seg ballen og setter full fart framover. Dribler 1 og 2 og 3 spillere....før han på sinnsykt vis runder 3 øssia spillere samtidig og kommer alene med deres keeper. Scorer på ett velplasert skudd i hjørnet. 1-0 Idd.

Også neste sjanse skulle Oscar ordne. Stjeler ballen nok en gang fra øssia, dog litt høyere i banen og går og går og går og går.....dribler vekk spiller på spiller før han blir feiet ned i 16 meteren og straffe til Idd.

Tærtur går sikkert frem og sette inn 2-0 etter 85 min.

Seieren virker sikker, men øssia ville det anerledes og flytter opp alt av folk. På en corner klarer vi dessverre og lage en straffe på en feilvendt spiller. Fra vår posisjon ser det ut som om han ramler veldig enkelt, men straffe blir det.  Straffen blir tatt, Marius går til riktig hjørne men dessverre ikke nok til å redde.

Spilt 89 min, resultatet er 1-2 nå.

4 minutter og 36 sekunder på overtid ruller øssia rundt oss og får stå alene på bakerste. Skuddet går via foten til Marius og ruller i mål.

Veldig bittert og miste det på kampen siste spark og også med tanke på at vi ledet 2-0 med 5 min igjen, men Idd gjennomførte en meget god kamp.