A-laget klare for seriestart!

09.04.2017

Både A- og B-laget er ubeseiret gjennom sine treningskamper før sesongen setter i gang. 

Først stod Berg på motsatt banehalvdel på nye Risum kunstgress. Kampen ender til slutt 5-3. Som for øvrig var første kamp i ny formasjon og under ledelse av Roar Hagen etter han overtok som hovedtrener. 

Idd - Ed ender med seier 3-0. I en kamp hvor Bjørn-Henrik Ekeli, Johan Stabekk og Kim Ågheim stod for målene.

Mot Kvik 2 fikk vi det tøft i banespillet, men var farlig når vi først kom i gang. Det endte med et litt flaterende resultat, nemlig hele 6-1 i vår favør. Målene ble scoret av Bjørn-Henrik Ekeli (2), Polly Staal, Kim Ågheim, Trym Thon og Ove Verpesdal. 

Så kom første kamp mot en divisjonsmotstander, nemlig Begby. Her vinner vi nok en kamp på Risum kunstgress. 6-2 blir sluttresultatet, og med seks forskjellige målscorere lover det veldig godt. Polly Staal, Ove Verpesdal, Nils-Øyvind Hauge, Lars-Petter Ahlsen, Trym Thon og Kim Ågheim.

Nils-Øyvind Hauge er en av to nykommere til klubbens A-lag. Nils-Øyvind med en fortid i Kvik og Berg, og har gjort sakene sine bra som spiss. Nykommer nummer to, er Martin Ingerø. En solid forsterkning med fortid i Kvik og TTIF. Måtte desverre byttes ut ved pause grunnet en tidligere skade. 

I siste treningskamp for A-laget møtte vi Rakkestad. Et godt og ungt lag som hevdet seg godt i toppen av 4.divisjon i fjor, og som vil gjøre det godt i 2017 sesongen også. Det ender til slutt 3-3 i en kamp som bølger frem og tilbake med store sjanser til begge lag. Det stod 3-1 til pause og vi viser oss fra en bedre side i 2.omgang hvor vi vinner 2-0, og har flere muligheter til å avgjøre kampen i vår favør. Målscorere her var Kim Ågheim og Nils-Øyvind Hauge (2). 

B-laget møtte for øvrig Lande i sin treningskamp, som endte med seier 7-4. 

Seriestart er Tirsdag 18.April 20:00 borte mot Sprint-Jeløy 2. 

Første hjemmekamp blir på Risum Kunstgress Fredag 21.April 19:00, mot Torp.

B-laget har sin første hjemmekamp mot Begby 2, Tirsdag 25.April 20:15 på Risum Kunstgress.

God Påske!