Fortsatt ubeseiret på "nye" Risum Kunstgress!

23.04.2017

Idd 3-1 Torp.


På fredag kveld ble 2.runde i sesongen spilt, kveldens motstander var Torp. I fjor endte forholdsvis kampene 2-1 til Idd på hjemmebane, mens Torp stakk av med seieren 1-0 i sesongavslutningen. 

I en kamp som var preget av sterk vind, tar vi ledelsen etter at en Torp-spiller er uheldig og setter ballen i eget mål allerede etter 10minutters spill. Torp sliter med å komme til målsjanser i kraftig motvind, og virker til tider veldig frustrerte. Vi bryter oppspill, vinner dueller og setter inn gode sklitaklinger, og hindrer Torp i å komme til noen farligheter i det hele tatt, og vi beholder 1-0 ledelsen til pause.

I 2.omgang er det Torp så får medvind, og kommer nærmere og nærmere en scoring. Men isteden er det vi som går opp til 2-0 etter at Ove slår en ball i bakrom på Polly som har kommet inn igjen, etter en liten pause på benken. Ballen stopper opp i vinden, noe Torp-keeperen ikke oppfatter før ballen plutselig lander i beina til Polly som elegant lobber inn 2-0 over en keeper på halvdistanse. Samme mann blir spilt igjennom etter kort tid, men blir revet ned, og dommeren peker på straffemerket. Siden Polly selv blir felt, er det Chresta som skal prøve å overliste Torp-keeperen fra 11-meteren. Keeperen står imot det første skuddet, men er sjanseløs når Chresta banker inn ballen på returen, og det står 3-0 til Idd.

Vi ser faktisk ut til å holde nullen, noe vi kun fikk til tre ganger i fjor. Men desverre glipper vi i markeringen i kjølvannet av en corner, og Torp reduserer til 3-1 etter en heading på tampen av omgangen. Alt i alt en god lagseier hvor hver og en legger ned en strålende innsats, og sesongens første 3poenger er et faktum. Dette betyr at vi fortsatt ikke har tapt én eneste kamp etter at kunstgresset ble lagt om på Risum i Oktober 2016.

Neste kamp er fredag 28.april bort mot Mysen, kampstart 19:00.