Ny jubel på hjemmebane!

07.05.2017

Fredag kveld gikk vi igjen til kamp med en tropp på 13 spillere, denne gangen stod Kambo på motsatt banehalvdel, klare til dyst. 

I en første omgang som preges av mange avblåsninger, var det Kambo som virket giftigst. Med to knallharde avslutninger i tverliggeren, flere store sjanser inne i vår 16-meter, og et knallskudd i krysset som Vegard redder mesterlig til corner var det bare marginer som hindret Kambo i å ta ledelsen. Men vi hadde også noen store sjanser...

Soleklar straffe!

Etter å ha fått en scoring av Joakim annullert etter drøye halvtimen, ble vi igjen frarøvet en soleklar målsjanse. Denne gangen er det Emil som kommer inn i 16-meteren, får vippet ballen videre til storebror Joakim, og blir deretter løpt knallhardt ned av en Kambo-spiller. Etter soleklare protester fra samtlige med tilhørighet i Idd, forklarer dommeren at han anser situasjonen som en ren kollisjon og dømmer derfor ingenting. Dermed var lista lagt, en list som ikke skulle bli fulgt. 

Etter bare 3 minutter av 2.omgang tar vi ledelsen på et langskudd fra Ove, etter sterkt forarbeid av Joakim. Drøye 10 minutter senere dukker Ove opp og stanger inn 2-0 etter en corner fra Christoffer. Vi styrer banespillet totalt i 2.omgang, vi vrir spillet mye og Kambo blir løpende i mellom, vi kommer til mange innlegg og store sjanser til å øke forspranget ytterligere. Etter 70 minutters spill sender Christoffer i vei et skudd som finner nettmaskene via hanskene til Kambos keeper, og det står 3-0. Dette blir også sluttresultatet i sesongens andre hjemmekamp, som også betyr at vi fortsatt er ubeseiret på Risum Kunstgress siden 12. Oktober 2016!!